ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ
14ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ψηφοφορία για την ανάδειξη των µελών της Πολιτικής Επιτροπής

13:00 – 16:00 Κυριακή 8/5

 

ΒΗΜΑ 1

Πριν την εκκίνηση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα λάβετε SMS και ένα email στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά τη συμπλήρωση της αίτησης σας για την συμμετοχή σας όπου θα περιλαμβάνει την ώρα έναρξης και λήξης της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είναι απαραίτητη.

ΒΗΜΑ 2

Πριν την έναρξη της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα λάβετε ένα νέο email το οποίο θα περιλαμβάνει το δικό σας μοναδικό σύνδεσμο – link για την είσοδο σας στο ηλεκτρονικό παραπέτασμα (κάλπη). Για να συνδεθείτε κάντε κλικ πάνω σε αυτόν τον σύνδεσμο. Αν δεν λάβετε το link επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη.

ΒΗΜΑ 3

Αφού πατήσετε επάνω στον σύνδεσμο, θα μεταφερθείτε σε μια νέα σελίδα, εισόδου ψηφοφόρου. Μόλις συμβεί αυτό, θα σας σταλθεί στον αριθμό κινητού που έχετε δηλώσει στην αίτηση ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, ένα μήνυμα το οποίο θα περιλαμβάνει έναν μοναδικό κωδικό (OTP). Χρόνος αποστολής του μηνύματος είναι μεταξύ 5 έως 60 δευτερολέπτων. Έπειτα να πληκτρολογήσετε τον κωδικό αυτόν στο παραπάνω πεδίο και να πατήσετε υποβολή. Στην περίπτωση που δε λάβετε κάποιον κωδικό στο κινητό σας, θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί επαναποστολή κωδικού, ώστε να επαναληφθεί η διαδικασία αποστολής. Τέλος αν επιθυμείτε να αλλάξετε την γλώσσα (Ελληνικά, Αγγλικά) προβολής της σελίδας μπορείτε να επιλέξετε το αντίστοιχο εικονίδιο, το οποίο βρίσκεται επάνω δεξιά της σελίδας. Αν δεν λάβετε τον κωδικό OTP επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη.

ΒΗΜΑ 4

Αφού πραγματοποιήσετε την διαδικασία εισόδου επιτυχώς, θα μεταφερθείτε στην πρώτη οθόνη με πληροφορίες σχετικές με την ψηφοφορία. Μόλις είστε έτοιμοι για την έναρξη της ψηφοφορίας, πατήστε το κουμπί είσοδος στο ηλεκτρονικό παραπέτασμα.

ΒΗΜΑ 5

Η επόμενη οθόνη περιλαμβάνει οδηγίες και πληροφορίες σχετικές με το ψηφοδέλτιο στο οποίο βρίσκεστε. Για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να πατήσετε στο κουμπί βοήθεια. Για αν εκκινήσετε την υποβολή της ψήφου σας πατήστε το κουμπί εκκίνηση.

ΒΗΜΑ 6

Κατά την είσοδο σας στο σύστημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα έχετε την
δυνατότητα να υποβάλετε την ψήφο της επιλογής σας στο ηλεκτρονικό ψηφοδέλτιο. Μπορείτε να επιλέξετε τον αντίστοιχο υποψήφιο κάνοντας κλικ επάνω στο όνομα του. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να επιλέξετε κανέναν από τους υποψήφιους, μπορείτε να παραλείψετε την ερώτηση (Λευκή Ψήφος). Μόλις οριστικοποιήσετε τις επιλογές σας κάντε κλικ το κουμπί συνέχεια ώστε να προχωρήσετε στην υποβολή αυτών.

ΒΗΜΑ 7

Έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία την διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Μόλις φτάσετε εδώ θα λάβετε στο email σας το αποδεικτικό της ψήφους σας.

Τεχνική υποστήριξη:

Email: [email protected]
Τηλέφωνο: 2103542950